Szájsebészet Budapest – Implant Corner

Budapesti szájsebészeti magánrendelőnkben kizárólag szájsebészeti szakvizsgával rendelkező orvos végzi a szájsebészeti műtéteket, ami kiemelten fontos az esetleges komplikációk illetve bonyolultabb kezelések esetén.

A  leggyakoribb szájsebészeti beavatkozások:

Budapesti szájsebészeti rendelőnkben számos fogászati kezelést hajtunk végre az egyszerű foghúzásoktól a bonyolultabb íny alatti fogak eltávolításáig: fog implantátum behelyezést és csontpótlásos műtéteket is végzünk.

 Azonnali lehetőség van foghúzást követő ideiglenes fogak készítésére is!

Mikor szükséges szájsebészhez fordulni, szájsebészetre menni?

Sürgős esetekben, illetve amikor hagyományos kezeléssel nem lehet megoldani egy bizonyos fogászati problémát, akkor szájsebészeti műtétre lehet szükség. Ezek a beavatkozások gyakran érintik az állkapcsot és arcüreget is.

Implant Corner Szájsebészet Budapest – megoldás bölcsességfog problémákra

Bölcsségfogak eltávolítására egyre nagyobb szükség van, mert gyakori a szűk fogív, a torlódott fogazat és általában nem jut hely a bölcsességfogaknak.

Áttörésben visszamaradt vagy rossz irányban növő bölcsességfogat érdemes eltávolítani, hogy megelőzzük a későbbi komplikációt.

Bölcsességfogak eltávolítását altatásban is lehet kérni (altatásnak van plusz költsége).

Implant Corner Szájsebészet Budapest – fogbeültetés

Implantációs fogpótlások nagyon elterjedtek manapság. Egy korszerű fogpótlási módszer, mellyel elkerülhető a szomszédos fogak lecsiszolása. Illetve,  amennyiben sor végén elhelyezkedő fog hiányzik, úgy az egyetlen kényelmes fix fogpótlási lehetőség.

Az implantált fog viselőjét saját fog érzés tölti el, mind funkcionálisan, mind esztétikailag.

Budapesti szájsebészeti rendelőnkben, az utóbbi években folyamatosan emelkedik az  implantáció utáni érdeklődés, a beültetések száma.

Implant Corner Szájsebészet Budapest – fogszabályozó műtétek

Szájsebészeti rendelőnkben Budapesten fogszabályozó műtéteket is végzünk. Az egészséges fogak jelentős szerepet játszanak a rágásnál és harapásnál, befolyásolják a helyes kiejtést és az arc alakját, ami nagy hatással van az egyén életminőségére.

A rendellenességek gyakorisága a tej-, a váltó- és a maradandó fogaknál egyaránt észlelhetők.

A kialakulás oka összetett (öröklődés, környezeti hatások, rossz szokások, fogak hiányos funkciója – egyre kevesebb rágás stb.). Ezek mind hatással vannak az állkapocscsont és a fogak rendellenes fejlődésére.

Fogszabályzással, vagy ha szükséges fogszabályzó műtétekkel hozzuk helyre a rendellenességet, javítjuk a páciens életminőségét.

További szájsebészeti kezelések, szájsebészeti árak…